K niektorým otvoreným otázkam jednotného mechanizmu dohľadu v EÚ - Dvořáček, Vladimír
Súčasný stav návrhu na vytvorenie jednotného mechanizmu dohľadu a pohľad na niektoré otvorené otázky, ktoré bude potrebné v ďalších rokovaniach vyriešiť.