Outsourcing - strategický manažérsky nástroj - Daňo, Ferdinand, 1959-
Problematika outsourcingu a jeho využívania v podnikovej činnosti. Teoretické a historické vymedzenie outsourcingu. Business process outsourcing ako jeden z trendov outsourcingu.