Perspektíva interných procesov systému Balanced scorecard - Horváthová, Jarmila
Procesy prebiehajúce v podniku. Zložky hodnotového reťazca podniku: inovačný proces, prevádzkový proces a popredajný proces. Meranie doby trvania procesu. Meranie kvality procesu. Základná myšlienka perspektívy interných procesov.