Národná značka v podnikateľskom prostredí - Hrašková, Dagmar
Pojem národná značka. On-line značky. Značky typu ľudia a organizácia. Značka zemepisného miesta. Budovanie a riadenie národnej značky. Výsledky prieskumu Nation brands index. Vplyv národnej značky na konkurencieschopnosť domácich podnikateľských subjektov. Rebríček spoločností podľa hodnotenia Interbrand 2011. Branding Slovenskej republiky - potenciál v turizme.