Možnosti využitia metódy lessons learned v riadení outsourcingu - Jirásková, Soňa
Možnosti využitia metódy lessons learned v riadení outsourcingových procesov. Prezentácia čiastkových zistení z empirického prieskumu outsourcingu, ktorý je realizovaný v Ozbrojených silách Slovenskej republiky.