Zaměstnanecké benefity - (ne)rutinní poskytování v kontextu sociální politiky podniku - Řihák, Radim
Sociálna politika ako dôležitý element personálnej stratégie podniku. Hodnotenie a odmeňovanie pracovníkov v kontexte sociálnej politiky. Zamestnanecké benefity. Perspektívy benefitného odmeňovania.