[Matematika 1] - Andrejkovič, Marek
Recenzia učebnej pomôcky s názvom Matematika I. pre študentov Leteckej fakulty Technickej univerzity v Košiciach. Publikácia predstavuje pomôcku, ktorej úlohou je zjednotenie požiadaviek na vedomosti a zručnosti prichádzajúcich absolventov stredných škôl na Leteckú fakultu TU v Košiciach.