E-služby v podmienkach Slovenskej republiky - Hudák, Matej, 1984-
Rozvoj elektronických služieb v Slovenskej republike. Poskytovanie služieb prostredníctvom internetu, pričom e-služby (e-service), zahŕňajú elektronický obchod (e-commerce) alebo nekomerčné (on-line) služby, ktoré sú spravidla poskytované vládou (e-government). Vytvorenie nového trhového prostredia s využívaním informačných a komunikačných technológií.