E-commerce ve střední Evropě
Profil stredoeurópskeho kupujúceho na internete. Český kupujúci. Vývoj jednotlivých sektorov maloobchodu na internete. Nakupovanie na internete spájané s pohodlím a zľavami. Podiel on-line predajní v súčasnosti ešte malý na to, aby ohrozil fungovanie nákupných centier.