Profilácia ľudských zdrojov pre integrovaný manažérsky systém - Majerník, Milan, 1952-
Integrované manažérske systémy - štruktúra. Oblasti benefitov IMS. 6 základných prvkov IMS. Základné princípy a zásady manažérstva ľudských zdrojov v IMS.