Modelové aspekty centralizovanej monetárnej politiky a decentralizovanej fiškálnej politiky - Oštrom, Marek
Informácia o zámeroch a cieľoch dizertačnej práce, obhajoba, ktorej sa konala 30. augusta 2012.