Zločinci s dušou na dlani - Fričová, Lucia
Zaujímavý rozhovor s forenznou psychologičkou, Darinou Havrlentovou, o jej práci s odsúdenými väzňami. Čo je pozitívne na práci súdneho psychológa. Je dôležité, aby mal odsúdený pocit viny. Existuje ideálna výchova? Šanca trestaných osôb uplatniť sa na trhu práce. Korporátni psychopati. Čo je prekvapivé na mladej generácii.