Hodnota vody v kontexte jej využívania a ochrany - Bujnovský, Radoslav
Hodnota vody, funkcie vody. Hodnota vody a jej cenové vyjadrenie. Štruktúra celkovej hodnoty vyplývajúcej z funkcií a služieb vody a vodných ekosystémov. Metódy oceňovania vody a vodných systémov.