Chránené dielne a chránené pracoviská - Šukalová, Viera
Občania so zdravotným postihnutím - príprava na pracovné uplatnenie, príspevky. Chránené dielne, chránené pracoviská - príspevky na zriadenie. Sociálne podnikanie.