Mám projekt, hľadám peniaze - Žuffa, Radovan
Crowdfunding - spôsob získania finančných zdrojov na odštartovanie podnikania. Webové stránky, ktoré zbierajú finančné prostriedky pre ľudí, ktorí chcú zrealizovať svoj nápad, projekt. Príklady zo Slovenska a zo zahraničia.