Veľké umenie malej konverzácie - Pokojná, Katarína
Umenie konverzovať. Small talk - búra bariéry, keď sa človek dostane do spoločnosti neznámych ľudí. Vhodné a nevhodné témy na konverzáciu. Malý manuál small talku. História small talku. Nevyhnutná príprava na konverzáciu.