Príprava a zahájenie obchodného rozhovoru - Jarošová, Jana
Každému jednaniu, či obchodnému rozhovoru by mala predchádzať dôkladná príprava - v čom spočíva. Zahájenie obchodného rozhovoru je často jeho najnáročnejšou fázou. Ako si získať druhých na svoju stranu.