Francie: klišé a realita - Bilíková, Jana
Akí sú francúzski manažéri. Obchodné rokovanie s francúzskymi manažérmi. Francúzske chápanie konfliktu ako výzvy. Francúzske vysoké sebavedomie, národná hrdosť a výchova k silnejšiemu individualizmu. Spôsob komunikácie českých manažérov v porovnaní s francúzskymi manažérmi. Dôležitá úloha osobnosti konkrétneho človeka v interkultúrnej komunikácii.