Daňové priznanie subjektov verejnej správy a územnej samosprávy za rok 2012 - Sekerková, Ľubica
Od 1. januára 2012 nadobudol účinnosť zákon č. 563/2009 Z. z. o správe daní v z. n. p. , ktorý nahradil zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov v z. n. p. účinný do 31. 12. 2011. Daňový poriadok ako procesný predpis určuje povinnosti správcu dane na strane jednej, ako aj povinnosti daňovníkov na strane druhej, pri výkone správy daní.