Ekonomicko-manažérske vzdelávanie pre riadiacich pracovníkov v zdravotníctve - Lieskovská, Vanda, 1961-
Model manažérskeho vzdelávania v zdravotníctve. Manažérske vzdelávanie v zdravotníctve v SR. Celoživotné vzdelávanie zdravotníckych pracovníkov v SR.