Zamestnanecká prémia za rok 2012 - Oravcová, Martina
Podmienky vzniku nároku na zamestnaneckú prémiu. Výpočet zamestnaneckej prémie. Uplatnenie zamestnaneckej prémie po skončení roka. Praktické príklady.