Vybrané formy elektronického marketingu - Cárachová, Magdaléna
Elektronický marketing - pojem, výhody. Internetový marketing. Vybrané formy e-marketingu : Bannerová reklama, search engine marketing, mobilný marketing, virálny marketing.