Volkswagen odmeňuje výkon - Jurinová, Martina
Bratislavský Volkswagen ako tretí najatraktívnejší zamestnávateľ roka 2012. Kvalita a čas pri práci. Angažovanosť zamestnancov a radosť z práce. Dôvody, prečo prišla firma na Slovensko. Dôležitá flexibilita na trhu práce. Potenciál vo výstavbe a rozvoji infraštruktúry na Slovensku. Prečo je Volkswagen pre ľudí atraktívny. Odmeňovanie zamestnancov. Dôvody výberu spoločnosti.