Firma musí byť zvedavá na nápady zamestnancov - Hinšt, Jaroslav
Spoločnosť J&T ako druhý najatraktívnejší zamestnávateľ roka 2012. Firma postavená na rodinnom základe. Čo sa pri výbere zamestnanca najviac zohľadňuje. Ako rozpoznať talent. Ako získať najlepších pracovníkov. Firemná kultúra spoločnosti. Benefity pre zamestnancov. Motivácia zamestnancov. Aký má byť šéf, aby sa stal neformálnou autoritou. Faktory, ktoré ovplyvňujú zlyhanie manažéra. Dôvody výberu spoločnosti.