Biological assets reporting: is the increase in value caused by the biological transformation revenue? - Bohušová, Hana
Identifikácia možných prekážok pri praktickej aplikácii Medzinárodného účtovného štandardu 41 (IAS 41) a návrh možných ciest na ich elimináciu.