Inovácie už nie sú čary alchymistov v tajných laboratóriách - Uriga, Ján
Procesy potrebné na úspešné inovovanie majú väčší predpoklad dosiahnúť žiadúcu profitabilitu a udržateľný rast výkonnosti. Fázy, obsahujúce postupy napredovania inovačného procesu. Inovácia a konkurenčná výhoda.