Riziko z investície až na druhom mieste - Škriniar, Pavel, 1979-
Investičné životné poistenie kombinuje poistnú ochranu a sporenie do podielových fondov. Kombinácia rizika a istoty. Investičné stratégie. Doplnky k základu. Príklad vývoja investičného životného poistenia (IŽP) s bežným poistným. Príklad vývoja IŽP s minimálnou platbou poistného.