Základné charakteristiky regiónov svetovej ekonomiky z pohľadu input-output tabuliek - Lábaj, Martin, 1982-
Analýza svetovej ekonomiky rozdelenej do šiestich regiónov, a to z pohľadu svetových input-output tabuliek. Postavenie jednotlivých odvetví na svetovej produkcii. Vývoj a štruktúra dovozu do medzispotreby z hľadiska jednotlivých regiónov sveta a krajín Eurozóny.