Volebné systémy na Slovensku z pohľadu politickej geografie - Gurňák, Daniel
Stručný náhľad do minulosti volieb na našom území. Volebný systém parlamentných volieb na Slovensku. Voľby do orgánov samosprávnych krajov, do obecných zastupiteľstiev.