Informácia o realizácii aktivít 1.1 a 2.1 projektu Zvyšovanie kvality doktorandského štúdia a podpora medzinárodného výskumu na NHF EU v Bratislave - Novák, Marcel, 1979-
Národohospodárska fakulta reagovala na výzvu Agentúry MŠ VVaŠ SR pre štrukturálne fondy EÚ (OPV-2010/4.2/03-SORO) a v roku 2011 vypracovala projekt ITMS č. 26140230005 s názvom „Zvyšovanie kvality doktorandského štúdia a podpora medzinárodného výskumu na NHF EU v Bratislave“. Projekt je spolufinancovaný z Európskeho sociálneho fondu v rámci Operačného programu Vzdelávanie.