Projektový model vyučovania - moderný spôsob seminárov a cvičení - Orgonáš, Jozef, 1957-
Moderné formy vyučovania a možnosti ich využívania na ekonomických univerzitách. Klasické, overené spôsoby vyučovania, a atraktívne nové inovatívne projektové vyučovanie. Prepojenie školy s firemnou praxou.