Názor na model doktorandského štúdia - Michalík, Ivan
Analýza hodnotenia súčasných vzdelávacích systémov a dosahovanej úrovne vzdelávania, pripravenosti adeptov vedy, ich schopnosti plniť nové vedecké výzvy svetových trendov rozvoja vedy a potrieb spoločenskej praxe.