Riadenie komercializácie technológií a poznatkov na univerzitách - Brighton, Denisa
Systematická a efektívna spolupráca univerzít a vedecko-výskumných inštitúcií s komerčným sektorom. Využívanie zdrojov ekonomického rastu malých a stredných podnikov v EÚ, osobitne v SR.