WS-PS model as a theoretical basis for flexicurity policy - Rievajová, Eva
Vývoj a situácia na trhoch práce európskej pätnástky. Model WS-PS. Politika flexistoty ako reakcia na zmenenú ekonomickú sitáciu. Vývoj vybraných makroekonomických ukazovateľov, miery nezamestnanosti v jednotlivých krajiných Európy.