Alokácia letiskových slotov v Európskej únii: ekonomické dimenzie a nová legislatívna iniciatíva - Tomová, Anna
Historický vývoj a súčasný stav alokácie letiskových slotov v Európskej únii a zhodnotenie novej legislatívnej iniciatívy Európskej komisie v tejto oblasti.