Vytvorenie a rozvíjanie systému manažérstva kvality - Pápaiová, Adriana
Systém manažérstva kvality ako neustále sa zdokonaľujúci a meniaci systém, ktorý sa prispôsobuje požiadavkám a predstavám zákazníka. Kvalita a jej význam. Podstata kvality a jej manažmentu. Strategický význam systému manažérstva kvality. Implementácia riadenia kvality. Znaky kvality produktu.