Inovačná aktivita sektoru malého a stredného podnikania - Mura, Ladislav, 1979-
Problematika inovácií v podmienkach sektoru malého a stredného podnikania. Význam inovácií ako prostriedku zvyšovania konkurencieschopnosti tohto sektoru. Ľudský faktor a inovácie.