Ekonomické aspekty cestovního ruchu - současné směřování výzkumu - Šauer, Martin
Analýza článkov a statí publikovaných vo vedeckom časopise Annals of tourism research v posledných 12 rokoch. Predmet analýzy - tematické zameranie článkov, použité metódy výskumu a zdroje dát. Štatistické vyhodnotenie publikačnej činnosti a identifikácia základných smerov výskumu v oblasti ekonómie cestovného ruchu.