Antiimigračný apel Švajčiarskej ľudovej strany - Štefančík, Radoslav, 1976-
Víťazstvo Švajčiarskej ľudovej strany v parlamentných voľbách (2011) a jej premeny. Téma prisťahovalectva vo volebnej kampani.