Measuring efficiency of the Slovak commercial banks by data envelopment analysis - Pančurová, Dana, 1988-
Analýza technickej účinnosti slovenských komerčných bánk za rok 2009. Majetkové a prevádzkové náklady, počet zamestnancov, poplatky a príjmy. Charakteristika a navrhované možnosti zlepšenia pre každú banku.