V Česku obiehajú údaje, u nás živnostníci - Fodranová, Iveta, 1959-
Informácie, potrebné na podnikanie a založenie živnosti. Kontaktné miesta a komunikačné centrá pre začínajúcich podnikateľov. Porovnanie Slovenska s Českou republikou.