Zmeny v právnej úprave dane z motorových vozidiel platné v roku 2013 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Právna úprava dane z motorových vozidiel podľa zákona 582/2004 Z.z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavby v znení neskorších predpisov. Informácia o jej zmenách.