Obchádzanie antidiskriminačného zákona: Nábor pracovníkov - Gálik, Rudolf
Pokračovanie príspevku o postupoch obchádzania antidiskriminačného zákona. Funkcia náboru ľudí je považovaná za najjednoduchšiu a z pohľadu personalistov za bezproblémovú. Výskumy však ukazujú, že to tak nie je a aj nábor pracovníkov obsahuje postupy, ktoré sú obchádzaním antidiskriminačného zákona.