Cieľom nie je okamžite predať, ale generovať výnos - Cigánek, Martin
Urobiť slušný predaj, ktorý príde rýchlo a vo veľkom objeme, sa dá aj bez prvkov vernostného marketingu. Zložitejšie je udržať si zákazníka aj pre budúci nákup. Vernostné programy - Naše finančné družstvo (NFD), jeho budovanie a význam.