Nové trendy rozvoje privátních značek - Hesková, Marie
Pojem privátne značky. Vývoj privátnych značiek. Podiel privátnych značiek na trhu v roku 2009. Sortiment bioproduktov a bio privátne značky. Bio privátne značky na českom a slovenskom trhu.