Možnosti využitia nástrojov Business Intelligence v riadení podnikov - Čarnický, Štefan
Analýza miesta a štruktúry BI. Vymedzenie a skúmanie základných nástrojov BI a možnosti využitia týchto nástrojov v práci manažérov na zlepšenie ich rozhodovania pri riadení podnikov.