Európska únia v predkrízovom a pokrízovom období z pohľadu základných makroekonomických ukazovateľov - Spišáková, Emília, 1983-
Ekonomický rast v predkrízovom a pokrízovom období. Komparácia ekonomického rastu v členských krajinách vo vybraných rokoch. Verejný dlh v predkrízovom a pokrízovom období. Vývoj verejného dlhu v členských krajinách Európskej únie. Inflácia v predkrízovom a pokrízovom období. Nezamestnanosť v predkrízovom a pokrízovom období.