Audit IS/IT uskutočnený prostredníctvom metódy snowball - Stankovič, Lýdia
Pojem audit. Ciele auditu IS/IT. Audítori IS/IT. Postup auditu IS/IT. Metódy a štandardy auditu IS/IT. Prieskum vnímania auditu IS/IT podnikmi na Slovensku.