EFQM excelence model - Moščáková, Anna, 1987-
Vymedzenie systému merania výkonnosti v organizácii pomocou EFQM (European Foundation for Quality Management) excellence modelu (modelu výnimočnosti). Metóda samohodnotenia podniku. Trojstupňová schéma oceňovania výkonnosti organizácie. Situácia modelu výnimočnosti na Slovensku. Národná cena SR za kvalitu. Kategórie národnej ceny za kvalitu.