Hodnotenie simulačnej hry zameranej na finančné rozhodovanie - Beslerová, Stela
Popis konkrétnej hry, ktorá bola aplikovaná na cvičení študentov 1. ročníka 2. stupňa štúdia na Podnikovohospodárskej fakulte a jej hodnotenie, ktoré bolo získané od študentov, ktorí sa samotnej hry zúčastnili.